Heeft u alles al geprobeerd om te stoppen met snurken? En bent u nu op zoek naar een oplossing die wel effectief is? Dan is een anti snurkbeugel wellicht wat voor u.

Wat is een anti snurk beugel?
Een andere naam is ook wel een MRA beugel, oftewel Mandibulair Repositie Apparaat. Het is een soort prothese die u over uw tanden heen schuift, waardoor uw onderkaak naar voren wordt geduwd en uw luchtwegen vrij blijven. Het resultaat? Uw luchtweg wordt niet meer geblokkeerd, zodat u vrijer kunt ademen en het snurken stopt.

SomnoDent
Bij SomnoMed Goedegebuure zijn we al sinds 1997 gespecialiseerd in de productie van een anti snurkbeugel. In al die jaren hebben we verschillende modellen en merken getest en in onze ogen is de SomnoDent de beste keuze. Waarom? De SomnoDent heeft een uitgekiende vormgeving en zachte uitvoering, waardoor het draagcomfort optimaal is. Wanneer u de anti snurkbeugel in heeft, kunt u nog altijd normaal uw mond open en dicht doen. Zelfs praten en drinken blijft mogelijk. Bovendien kunt u de beugel helemaal zelf instellen en is de beugel zo sterk dat u zelfs maar liefst vijf jaar garantie krijgt.

De SomnoDent is ISO gecertificeerd. Dat betekent dat alle mensen die aan uw anti snurkbeugel werken daadwerkelijk goed opgeleid en getraind zijn om de beste kwaliteit voor u te leveren. Van het aanmeten tot en met de nazorg. Met de SomnoMed specialisten weet u zeker dat u goed zit.

Meer weten?
Een anti snurkbeugel is een bewezen en effectieve methode om snurken tegen te gaan. Bespreek met uw huisarts of dit ook de oplossing voor u is. Wilt u nu al meer weten? Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.