Informatie voor behandelaars

Goedegebuure heeft al sinds 1997 ervaring met de MRA en hebben met veel verschillende typen MRA’s gewerkt. Sinds 2008 leveren wij ook de SomnoDent. Dit type MRA is volgens ons het beste type MRA dat op dit moment te leveren is. De SomnoDent is ontwikkeld door het Australische bedijf SomnoMed. Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat de SomnoDent FDA approved is als medisch hulpmiddel bij de behandeling van slaapapneu.

Ook is het product volledig gepatenteerd. SomnoMed bewaakt ook de kwaliteit van de SomonDent zeer naukeurig. De hele keten is wereldwijd ISO 13485 gecertificeer (door QS-Schaffhausen in Zwitserland). Dit betekent dat alle producenten en behandelaars over de hele wereld in de keten een identiek vereist kennisniveau hebben opgedaan.

De apneuvereniging is de patiëntenvereniging voor mensen die last hebben van slaapapneu. Een lidmaatschap van deze vereniging is een aanrader voor patiënten en behandelaar. Ga direct door naar: www.apneuvereniging.nl.

Eind 2008 is de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) opgericht. Een lidmaatschap en deelname aan congressen en nascholingscursussen van de NVTS is een aanrader voor iedere tandheelkundige behandelaar. Ga direct naar www.nvts.nl

Neem contact op


Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.