Wordt u ’s ochtends vermoeid wakker? Vindt u het steeds moeilijker worden om u gedurende de dag te concentreren op uw werk? En klaagt uw partner regelmatig over uw zware gesnurk? Dan bestaat de kans dat u een vorm van slaapapneu heeft. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar een slaapspecialist om te onderzoeken of dat inderdaad het geval is. En u natuurlijk tegelijkertijd een oplossing bieden voor het probleem, zoals met een MRA beugel.

Wat is een MRA beugel?
Een MRA beugel is een soort van prothese die u over uw tanden heen schuift. De beugel zorgt ervoor dat uw onderkaak naar voren wordt geduwd, waardoor uw luchtwegen vrij blijven. Hierdoor kunt u dus vrijer ademen gedurende de nacht. Met als resultaat dat u veel meer uitgerust aan de dag begint.

Wij van SomnoMed-Goedebuure zijn al sinds 1997 gespecialiseerd in de productie van MRA’s. We hebben inmiddels al veel verschillende merken en modellen getest. In onze ogen is het apparaat van SomnoMed de beste keuze, de SomnoDent.

Waarom de SomnoDent?
Er zijn verschillende redenen waarom wij voor de SomnoDent kiezen. In de eerste plaats vanwege het draagcomfort. Dankzij de uitgekiende vormgeving en zachte uitvoering kunt u uw mond normaal open en dicht blijven doen én blijft praten en drinken ook gewoon nog mogelijk. Bovendien kunt u de beugel zelf instellen en is deze ook nog eens erg sterk. Niet voor niets krijgt u er vijf jaar garantie bij. Uit ervaringen van diverse patiënten blijkt dat de SomnoDent erg effectief is om slaapapneu en snurken tegen te gaan.

De MRA beugel van SomnoMed is ISO gecertificeerd. Dat betekent dat iedereen die aan uw beugel werkt, goed opgeleid en getraind is om ervoor te zorgen dat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

Is een MRA beugel wat voor mij?
Dat is iets dat u het beste met uw huisarts of slaapspecialist kunt bespreken. Zij kunnen aan de hand van een slaaptest bepalen hoe ernstig de slaapapneu of het snurken is. Op basis van die resultaten wordt vervolgens bepaald welke oplossing het beste bij u past.

Wilt u meer weten over apneu of de MRA beugel? Neem contact met ons op en we vertellen het u graag. Of zoek een SomnoMed gecertificeerde tandarts bij u in de buurt.

Neem contact op

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.