De Somnodent is een Mandubulair Repositie Apparaat (MRA) uniek in zijn soort. In onze ogen is de Somnodent het beste type MRA. De Somnodent is erg comfortabel in gebruik. Dit komt door een uitgekiende vormgeving en door de zachte voering. Bovendien is de Somnodent eenvoudig zelf in te stellen en ondanks al deze mooie kwaliteiten erg sterk en uiterst effectief. U krijgt op de Somnodent 5 jaar garantie.

Het apparaat is ontwikkeld in Australië en inmiddels wereldwijd gepatenteerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel. De Somnodent is bovendien ISO gecertificeerd. Dit betekent dat iedereen die deelneemt aan het proces van aanmeten en vervaardigen uniform is opgeleid en garant staat voor een optimale kwaliteit van behandeling en productie.

Met de Somnodent heeft u dus zeker een product van goede kwaliteit met een hoog draagcomfort. Dit alles maakt deze MRA uniek in zijn soort. Goedegebuure Slaaptechniek is een tandtechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie van MRA’s. Bekijk onze website en laat u informeren.

Wilt u meer weten over dit mooie apparaat, neem dan contact met ons op via email info@apneupagina.nl of bel naar 0294 237 492.

Neem contact op

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.