Onderhoud van uw SomnoDent

Wij adviseren voor het reinigen van uw SomnoDent:

  • Spoel uw SomnoDent in koud of lauw water af. Poets uw SomnoDent daarna met een zachte tandenborstel en een zachte vloeibare zeep goed schoon. Spoel daarna uw SomnoDent goed af.
  • Bewaar uw SomnoDent, na reiniging, droog.
  • Gebruik geen tandpasta voor het reinigen van uw SomnoDent. Tandpasta bevat vaak schuurmiddelen, dit kan uw SomnoDent beschadigen.

Pas op uw hond!

Uw viervoeter is gek op uw SomnoDent. Dus bewaar uw SomnoDent op een plek waar uw hond niet bij kan komen.

In de gebruiksaanwijzing die bij de SomnoDent wordt geleverd kunt u vinden hoe u de SomnoDent het beste kunt onderhouden.

Ultrasoon badje

Een hele mooie oplossing voor het schoon houden van uw SomnoDent is een ultrasoonbadje. Dit badje trilt door middel van geluidsgolven uw SomnoDent in een paar minuten schoon en fris. Gebruik dit badje direct na het dragen van uw SomnoDent. U kunt aan het water een beetje mondwater toevoegen. Spoel na het reinigen uw SomnoDent goed af. Dit is de ideale manier voor het onderhoud van uw SomnoDent.

Helaas verkopen wij deze badjes niet zelf meer. Wij verwijzen u graag naar Bol.com waar u er een kunt kopen.

aeg-usr-5659-ultrasoonreiniger-50-w-06-l

SomTabs

Ondanks een goede reiniging kan een uitneembare voorziening die gedragen wordt tóch nog vies worden. Wij hebben een middel ontwikkeld dat aanvullend op het gebruik van een ultrasoon badje goede resultaten oplevert. Het heet ‘SomTabs’ en is in tabletvorm te gebuiken. Bij normaal schoonhouden van de SomnoDent volstaat één extra reiniging met een SomTab per week. Een verpakking SomTabs  heeft 30 tabletten.