SomnoDent Fusion wordt traditioneel gemaakt van tandheelkundige acryl en vervolgens voegen we onze Bflex zachte voering toe voor onovertroffen comfort. Het ontwerp van de SomnoDent Fusion omvat vervangbare “vleugels” die worden gebruikt om uw kaak naar voren te bewegen en te voorkomen dat uw tong en zachte weefsels uw luchtwegen tijdens de slaap blokkeren. Dankzij de vleugels en de schroefaanpassingen kunnen u of uw tandarts het apparaat in de voor u meest comfortabele en effectieve positie instellen.

Veel SomnoDent Fusion-gebruikers vinden het prettig dat ze de bovenste spalk op hun tanden kunnen plaatsen en vervolgens hun onderste spalk, waardoor ze gemakkelijk elke nacht kunnen worden gedragen. De SomnoDent Fusion is een van onze meest comfortabele en populaire MRA’s.

Neem contact op


Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Contact” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.apneupagina.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]