[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1493890486253{background-color: #2b4b84 !important;}”][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Goedegebuure heeft al sinds 1997 ervaring met de MRA en hebben al met veel verschillende typen MRA’s gewerkt. Sinds begin 2008 leveren wij ook de SomnoDent. Dit type MRA is volgens ons het beste type MRA dat op dit moment te leveren is.

De SomnoDent is ontwikkeld door het Australische bedijf SomnoMed. Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat de SomnoDent FDA approved is als medisch hulpmiddel bij de behandeling van slaapapneu. Ook is het product volledig gepatenteerd. SomnoMed bewaakt ook de kwaliteit van de SomonDent zeer naukeurig. De hele keten is wereldwijd ISO 13485 gecertificeer. Dit betekent dat alle producenten en behandelaars over de hele wereld in de keten een identiek vereist kennisniveau hebben opgedaan.

Wij organiseren speciale cursussen waarmee u ISO-gecertificeerd tandheelkundig behandelaar voor de SomnoDent wordt. In de cursus is veel aandacht voor slapen, snurken en slaapapneu, de behandeling van slaapapneu en natuurlijk de tandheelkundige behandeling van een slaapapneu patiënt en waar u als tandarts op moet letten. In theorie en praktijk.

Hier kunt u zich aanmelden voor de cursus.

Voor de tandartsen die reeds SomnoMed ISO-gecertificeerd zijn, bevat de website nog veel meer informatie. Klik hier voor de extra’s voor gecertificeerde tandheelkundigen.

Klik hier voor de extra’s voor de gecertificeerde tandartsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1493890612658{background-color: #2b4b84 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Neem contact op


Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Contact” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.apneupagina.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]