Even voorstellen:

Mijn naam is Jalal Cheddani en ben sinds 1 april werkzaam als Area Salesmanager West Nederland voor SomnoMed. Ik woon met mijn gezin (vrouw, dochter en zoon) in het mooie Gouda, midden in het Groene Hart.

Hoe zag je loopbaan eruit voor SomnoMed?

Momenteel ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in de respiratoire sector. De afgelopen 12 jaar als OSA-consulent. Ik hield me voornamelijk bezig met de behandeling van patiënten voor CPAP, MRA, POSAS en het aanmeten van polisomnografieën. Deze vier takken verzorgde ik in zowel de thuissituatie als op poli’s in verschillende ziekenhuizen. Zodoende had ik veel contact met longartsen, KNO-artsen en OSA-verpleegkundigen.

Wat is je plan binnen het salesteam van SomnoMed?

Ik zie ernaar uit om artsen en verpleegkundigen nu vanuit een ander oogpunt te benaderen en in contact te komen met de, voor mij nieuwe, tandartsen en orthodontisten om zo de mooie producten van SomnoMed te promoten en te demonstreren. Ik verwacht dat mijn kennis en ervaring uit de praktijk daarbij een pluspunt zullen zijn.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Ter ontspanning fiets ik graag een rondje om de Reeuwijkse plassen op de mountainbike, en op zondag ga ik een lekker potje voetballen. En op zijn tijd kijk ik natuurlijk een leuk Netflixje.

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan, dus aarzel niet om me te benaderen met uw vragen of verzoeken. Ik zie uit naar een leuke en prettige samenwerking!

Wat is je levensmotto?

Morgen is niet beloofd, dus maak er wat moois van!

Jalal Cheddani