Even voorstellen:

Hallo, prettig kennis te maken! Ik ben Marie-Cecile Ngamp, uw nieuwe Sales Manager voor SomnoMed België. Ik ben moeder van vier kinderen en groeide op in Congo. Later in België heb ik gewoond in Brussel en Vlaams-Brabant, en onlangs ben ik verhuisd naar Denderleeuw in Oost-Vlaanderen.

Hoe zag je loopbaan eruit voor SomnoMed?

Tot nu toe lag mijn carrière in de medisch-farmaceutische sector. Het gebied van MRA is een nieuwe wereld voor mij, maar met mijn brede ervaring zal ik mijn taak binnen SomnoMed en voor onze klanten ongetwijfeld met succes kunnen uitvoeren.

Wat is je plan binnen het salesteam van SomnoMed?

Mijn belangrijkste doel is allereerst om met iedereen kennis te maken. Vervolgens wil ik ze voorzien van alle service en informatie die ze voor hun praktijk nodig hebben voor ons SomnoDent MRA. Op die manier hoop ik van onze samenwerking een succes te maken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben graag samen met mijn kinderen, maar andere passies naast mijn werk zijn onder meer sporten, lezen en het steunen van goede doelen.

Wat is je levensmotto?

Ga altijd vooruit en kijk achterom voor inspiratie.

Marie Cecile Ngamp