Graag wil ik me voorstellen aan jullie; Ik ben Nicole Vermeer en sinds 1 mei jl. in dienst bij Somnomed als Salesmanager Noord-Nederland.

Ik ben woonachtig in Harmelen, een leuk pittoresk dorp in het Groene Hart, samen met mijn zoontjes.

De afgelopen 12 jaar heb ik in de respiratoire sector gewerkt als Accountmanager Respiratoir. Ik heb dit als een leuke en zeer leerzame tijd ervaren. Vanuit dit werkveld heb ik onder andere ook veel contacten gelegd met voornamelijk longartsen, KNO artsen, PA’s en OSA verpleegkundigen.

Om mijn kennis verder uit te breiden verheug ik mij op een nieuwe uitdaging bij Somnomed en kijk ik ernaar uit om mij straks bezig te houden met een ander product, nieuwe samenwerkingen en  ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Met mijn achtergrond, werkervaring en dienstverlenende instelling zal ik ervoor zorgdragen, dat ik u straks zo goed mogelijk van dienst zal zijn. In dat kader kom ik graag binnen afzienbare tijd bij u langs om mezelf voor te stellen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met veel activiteiten buiten; voetbaltraining van mijn jongens, wandelen in de natuur wandelen en rollerskaten nu de zon weer tevoorschijn komt. Verder vind ik het leuk om af te spreken met familie en vrienden en mijn favoriete vakantieland is Italië.

Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar een goede en prettige samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Nicole Vermeer