[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px”][vc_column_text]Een goede oplossing tegen snurkklachten of Obstructieve Slaap Apneu Syndroom (OSAS) is de Somnodent Flex. Dit is een Mandubulair Repositie Apparaat (MRA) dat erg comfortabel is in gebruik. Dit komt door een uitgekiende vormgeving en door de zachte voering. Goedgebuure Slaaptechniek is gespecialiseerd  in de productie van deze zogenaamde snurkbeugels. Wij vinden de SommoDent de beste keuze en dat is dan ook het apparaat waar wij altijd mee werken.

Wat is de Somnodent Flex?

De Somnodent Flex bestaat uit twee kunststof plaatjes die over de tanden en kiezen in zowel de boven en onderkaak geschoven worden. Hierdoor wordt de onderkaak iets naar voren getrokken waardoor de luchtpijp vrij blijft tijdens het slapen. De luchtweg wordt zo niet geblokkeerd door de zachte delen uit de keel. Het snurken stopt hierdoor en ook de ademstops bij OSAS worden verholpen. De Somnodent Flex is in Australië ontwikkeld en inmiddels wereldwijd gepatenteerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel. De beugel is daarnaast ISO gecertificeerd. Dat betekent dat iedereen die aan uw beugel werkt daadwerkelijk goed opgeleid en getraind is om de beste kwaliteit te leveren. Van het aanmeten tot en met de nazorg.

Waarom de Somnodent Flex?

De Somnodent Flex is erg comfortabel in gebruik door de zachte voering. Bovendien kunt u de beugel zelf eenvoudig instellen voor optimaal draagcomfort. Uit testen blijkt dat deze MRA uiterst effectief is om snurken en OSAS tegen te gaan. De Somnodent Flex is van hoge kwaliteit en u krijgt 5 jaar garantie. Met deze beugel wordt u ’s ochtends weer uitgerust wakker en hebt veel meer energie. De beugel hoeft u alleen ’s nachts te dragen als u ligt te slapen. Een Somnodent Flex heeft nog meer voordelen. Het beschermt uw tanden en kiezen ook nog eens bij tandenknarsen. Daarnaast is de beugel makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Geïnteresseerd?

De Somnodent Flex is een bewezen effectieve methode om snurken en OSAS tegen te gaan. Bespreek met uw huisarts of dit ook de oplossing voor u is. Hij kan u eventueel doorverwijzen naar een slaapspecialist. Wilt u nu al meer weten over de voordelen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Neem contact op” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Contact” btn_color=”sky” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.apneupagina.nl%2Fcontact%2F|||”]Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]